Behandelingen

Voor de eerste afspraak plan ik 60 minuten in de agenda. Ik vraag u een identiteitsbewijs mee te nemen, want sinds juni 2009 zijn alle zorgverleners verplicht nieuwe patiënten te identificeren. Geldige identiteitsdocumenten zijn een identiteitskaart, een paspoort of een rijbewijs.

Tijdens uw eerste afspraak wordt, middels een medische vragenlijst en een mondonderzoek de conditie van uw tandvlees in kaart gebracht. Met behulp van de medische vragenlijst kan ik de mogelijke risico's van een behandeling vaststellen en eventuele voorzorgsmaatregelen nemen.

Uw vragen en eventuele klachten in de mond worden doorgenomen, en aan de hand van de conditie van het tandvlees beoordeel ik uw mondgezondheid. Samen bespreken we de behandelingsmogelijkheden. Wat het vervolg van de behandelingen wordt en hoeveel tijd het kost, hangt af van uw persoonlijke situatie.

Wilt u bij uw eerste bezoek uw tandenborstel en eventuele andere door u gebruikte reinigingsmiddelen meenemen? Het is voor mij als mondhygiënist heel nuttig om te zien wat voor soort tandenborstel, floss, tandenstokers of ragers u gebruikt. Ook indien u een elektrische tandenborstel gebruikt wil ik u vragen deze mee te nemen.

 

AANMELDEN