De nota

Het versturen en innen van de nota's heb ik uitbesteed aan het factoringsbedrijf Infomedics. Dit is een professioneel bedrijf, dat hierin is gespecialiseerd. Infomedics hecht veel waarde aan de bescherming van privacygevoelige gegevens, en daarom zijn zij, net als al hun dienstverleners ISO27001 gecertificeerd.

Uw nota is opgebouwd uit de verrichtingen die ik tijdens de behandeling(en) heb uitgevoerd. Bij elke verrichting hoort een vast tarief dat door de Nederlandse Zorgautoriteit is vastgesteld. Meer informatie over de tarieven vind u hier.

U kunt uw nota's het makkelijkst online afhandelen. Daarvoor heeft Infomedics uw email adres en uw mobiele telefoonnummer nodig, welke worden gebruikt om u veilig toegang te verlenen tot het online portaal waar uw nota klaarstaat. Zo ontvangt u voor het veilig inloggen op het online portaal per SMS een code van Infomedics.  Wilt u de nota liever op papier ontvangen, dan kunt u dat op uw portaal zo instellen. Meer informatie hierover kunt u vinden op de www.infomedics.nl.

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de Service desk van Infomedics. Dat kan per email (rekening@infomedics.nl, vermeldt daarbij het betalingskenmerk van uw nota) of telefonisch (036 - 20 31 900), maar uiteraard kunt u hen ook schriftelijk benaderen:

Infomedics B.V.
Afdeling Servicedesk Patiënten
Postbus 60108
1320 AC Almere